Volledig scherm
De politie op de plaats van het ongeval. © Politie

Tilburgse komt om het leven bij ongeval in Hoek van Holland

UPDATEHOEK BIJ HOLLAND - Een 55-jarige vrouw uit Tilburg is donderdag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Hoek van Holland. Voor de 45-jarige chauffeur uit Vinkel eveneens een drama: hij begroef nog geen maand geleden zijn vrouw.

De aanrijding had rond 8.00 uur donderdagmorgen plaats op de Hoeksebaan in Hoek van Holland.  De Tilburgse raakte vermoedelijk op de verkeerde helft van de eenbaansweg terecht, waarna zij tegen de vrachtwagen knalde. De auto van het slachtoffer is compleet verwoest. Het duurde uren voor het beknelde stoffelijk overschot uit het voertuig kon worden gehaald.De Tilburgse overleed ter plaatse. 

Volgens Ankie van der Donk, eigenaar van transportbedrijf Van der Donk, is het drama voor de betrokken chauffeur óók enorm. De 45-jarige man is in dienst bij de onderneming uit Vinkel en begroef drie weken geleden zijn vrouw. ,,Hij is maar gaan werken als afleiding. En dan gebeurt zoiets. Het is verschrikkelijk. Hij is inmiddels verhoord, maar meerdere getuigen hebben al verklaard dat de auto op de verkeerde weghelft reed. En wat kun je dan als je allebei zeventig kilometer per uur rijdt? Het is binnen twee tellen gebeurd.’’

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.