Leden van de Satudarah vertrekken bij het het Justitieel Complex Schiphol. De rechtbank doet uitspraak in de civiele procedure waarin het Openbaar Ministerie vraagt om de Satudarah Motorcycle Club te verbieden.
Volledig scherm
Leden van de Satudarah vertrekken bij het het Justitieel Complex Schiphol. De rechtbank doet uitspraak in de civiele procedure waarin het Openbaar Ministerie vraagt om de Satudarah Motorcycle Club te verbieden. © ANP

Tilburgse president Angelo M. ‘wilde criminaliteit uit Satudarah bannen’: ‘Ik ben de vredesstichter‘

TILBURG - Angelo M., ‘president Europe’ van Satudarah, heeft dinsdag de Zwolse rechtbank verzocht om de voorwaarden van het verbod op Satudarah te versoepelen. De Tilburger wil met afdelingen in landen waar Satudarah niet verboden is vergaderen, zo werd duidelijk tijdens de regiezitting.

  1. Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    TILBURG - ‘Willems Wondere Wereld’ is de titel van een boek met foto's van Willem Vreeburg. Het fotoboek verschijnt een jaar na het overlijden van de Tilburger. Hij was mede-oprichter van Noorderligt en 013 en werkte als bedrijfsleider bij muziekpodium Paradox. Jarenlang maakte hij opmerkelijke foto's. Van opschriften, borden, mensen en veel vreemde situaties waar de meester mensen aan voorbij lopen. Veel van die foto's zijn geplaatst op website CuBra.

Tilburg e.o.