Volledig scherm
© Avrotros

Tilburgse Yvonne Coldeweijer kandidaat van Wie is de Mol? 2017

TILBURG – Presentatrice, zangeres en vlogger Yvonne Coldeweijer (1986) uit Tilburg doet mee aan de nieuwe serie van Wie is de Mol?. Zij werd dinsdag onthuld als kandidaat van het populaire televisieprogramma, samen met negen anderen.

Rond de perspresentaties van Wie is de Mol? hangt traditiegetrouw een geheimzinnige sfeer. Vanmorgen werd de pers naar een mysterieuze buitenlocatie in Hilversum geleid, daar maakte presentator Art Rooijakkers de tien kandidaten van het nieuwe seizoen bekend. Onder hen bevindt zich de Tilburgse Yvonne Coldeweijer.

Tien kandidaten
De andere kandidaten van Wie is de Mol? 2017, waarvan de eerste aflevering op 7 januari te zien is, zijn cabaretière Sanne Wallis de Vries, radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte, actrice Imanuelle Grives, acteur Thomas Cammaert, actrice Sigrid ten Napel, presentator Jochem van Gelder, journaliste en columniste Roos Schlikker, choreograaf Vincent Vianen en wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

Coldeweijer vertolkde onder meer de rol van Keet!, het gezicht van de Nederlandse televisiezender Telekids, van 2010 tot juni 2013. De presentatie van de Wie is de Mol?-kandidaten was live te volgen via Facebook. Naast dat Art Rooijakkers de kandidaten bekendmaakte, onthulde hij ook de locatie van het nieuwe seizoen: Portland, Oregon (Amerika).

Tilburg e.o.