Volledig scherm
Beide auto's liepen schade op. © Toby de Kort

Twee auto's botsen op elkaar in Tilburg, schade is groot

TILBURG - Twee auto's zijn vrijdagnacht op elkaar gebotst in de Goirkestraat in Tilburg. Een van de voertuigen kwam na de botsing tegen een verkeersbord tot stilstand. Twee personen raakten gewond.

De botsing gebeurde rond 01.30 uur. De twee auto's botsten op elkaar, waarna een van de voertuigen doorschoot. Tientallen meters later kwam het voertuig pas tot stilstand, tegen een verkeersbord aan. Twee personen raakten gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om daar verder onderzocht te worden.

Bij een van de beschadigde auto's werd een man aangetroffen. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij in de auto zat tijdens het ongeluk maar dat hij niet de bestuurder was. Wie dan wel het voertuig heeft bestuurd, kon hij de politie niet vertellen.

Beide voertuigen liepen veel schade op en zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. 

  1. Geschiedenis
    PREMIUM

    Geschiede­nis

    U weet het natuurlijk wel, en u hebt de olijven dus al in huis gehaald, maar voor die enkele cultuurbarbaar die het niet standaard op de mentale evenementenkalender heeft staan: vandaag vieren we de stichtingsdag van Rome. Op 21 april, in 753 voor Christus, werden daar de eerste piketpaaltjes de grond in geslagen. U kent het verhaal: de tweeling Romulus en Remus, op dubieuze wijze verwekt door oorlogsgod Mars, werd in een mandje op de Tiber gezet, spoelde aan, werd opgevoed door een wolvin en zette zich neder in een nederzetting. Zo ging dat vroeger. En toen de vraag kwam naar wie de stad vernoemd moest worden, maakte Romulus zijn broer van kant. Einde discussie. Het werd Rome.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.