Volledig scherm
Commissaris van de koning Wim van de Donk, Marinelle Dubbeldam en Leo Dubbeldam (vlnr). © provincie Noord-Brabant

Udenhouter Leo Dubbeldam onderscheiden met de Hertog Jan

UDENHOUT - Leo Dubbeldam uit Udenhout heeft de provinciale onderscheiding Hertog Jan ontvangen. Commissaris van de koning Wim van de Donk reikte die uit bij Dubbeldams afscheid als directeur van Brabant Advies.

De Udenhouter kreeg de onderscheiding 'op grond van zijn grote verdiensten voor de advisering van het provinciaal bestuur van Noord-Brabant'. Hij speelde een belangrijke rol bij de integratie van verschillende adviesraden tot Brabant Advies. Onder zijn leiding werden adviezen uitgebracht over de aansluiting arbeidsmarkt-onderwijs, robotisering, de energietransitie, de leegstand van bedrijventerreinen en innovatiebeleid.

De onderscheiding bestaat uit een beeld van hertog Jan te paard naar een ontwerp van Willy van der Putt.

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.