Volledig scherm
PREMIUM
De muzikale familie Van Gorp in Udenhout. © Joris Buijs/Beeld Werkt

Udenhoutse familie met liefde voor muziek én voor elkaar, al 50 jaar lang

UDENHOUT - Wat zou Udenhoutse harmonie MVC zijn zonder de familie Van Gorp? In ieder geval zou het een stuk stiller zijn op de repetitieavond iedere maandag, want maar liefst zes (klein)kinderen van Cees (74) en Rina (73) van Gorp - van Dongen spelen mee bij Udenhouts Moed Volharding Cecilia. Met Cees op de dwarsfluit erbij zijn dat zeven telgen van de familie van Gorp. 

Het oorspronkelijk uit Tilburg komende stel was donderdag 23 augustus ook nog eens 50 jaar getrouwd. De liefde voor vrouw Rina en de (klein)kinderen staat voorop, maar de liefde voor muziek is bij Cees van Gorp goed voor een tweede plaats. Als mannetje van zes gaat hij op muziekles, om een jaar later bij de Volt Harmonie te gaan, waar hij 35 jaar eerst zijn deuntje op de piccolo en later op de dwarsfluit meespeelt. 

  1. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
    VIDEO

    Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

    TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.