Vier man droegen de doodskist van Assisië naar cafetaria 't Haantje in Udenhout. Voorop gingen de stukadoors Peter van der Stokker en Dennis van Roosmalen. Kunstenaar Zeus Hoenderop en frietboer Jan Haen sloten aan.
Volledig scherm
Vier man droegen de doodskist van Assisië naar cafetaria 't Haantje in Udenhout. Voorop gingen de stukadoors Peter van der Stokker en Dennis van Roosmalen. Kunstenaar Zeus Hoenderop en frietboer Jan Haen sloten aan. © Beeld Werkt

Udenhoutse frietboer Jan Haen ziet van de doodskist van Assisië de lol wel in

UDENHOUT - De doodskist die de afgelopen maand op Landpark Assisië centraal stond op een artistieke tentoonstelling verkast naar de zolder van frietboer Jan Haen in Udenhout.

0 reacties

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?