Volledig scherm
PREMIUM
Het summer camp-lied oefenen tijdens de lessen Songs and conversation. © BD

Van Tilburgs naar Engels tijdens summer camp voor kinderen

TILBURG- Een week lang alleen maar Engels praten valt niet mee voor kinderen van 4 tot 11. Tijdens het Engels voor Bengels summer camp leren kinderen Engels door sport, dansen, knutselen en 'class'. 

,,Duck, duck, goose." Liv (7) en Anne-Fleur (7) rennen over het schoolplein terwijl ze elkaar proberen te tikken bij de Britse versie van zakdoekje leggen. Wanneer de juf in haar handen klapt en vertelt dat het tijd is om naar binnen te gaan, vormen de kinderen twee rijen. Achter elkaar aan lopen ze het schoolplein af. ,,Typisch Brits", vertelt Marie-Chantal de Wildt, door de kinderen 'Miss Marie' genoemd, met een lach. 

  1. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
    VIDEO

    Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

    TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.