Volledig scherm
Afbeelding uit video © Bureau Brabant

Vechtersbaas compleet door het lint in City Hotel Tilburg, jonge hotelmedewerker ernstig mishandeld

TILBURG – Een jonge hotelmedewerker van het City Hotel in Tilburg is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 september zwaar mishandeld door een zeer agressieve man. 

Dat is maandagavond duidelijk geworden in een uitzending van opsporingsprogramma Bureau Brabant. De politie is drie maanden na de vechtpartij nog altijd op zoek naar de nog onbekende vechtersbaas.

In elkaar getrapt

Een groep van vijftien jongeren komt die zaterdagnacht, vermoedelijk na het stappen, aan bij het City Hotel in Tilburg, gelegen aan de Heuvelring, in het centrum van de stad. 

Voor een van hen is een hotelkamer geboekt, maar de vijftien personen willen allemaal naar die ene kamer. Dat tolereert de nachtportier niet en hij spreekt de mannen daarop aan. 

Het gesprek loopt zodanig uit de hand dat inzet van de politie nodig is. Desondanks loopt het binnen volledig uit de hand: een van de jongeren wordt zo kwaad dat hij besluit de jonge portier in elkaar te trappen.

Tekst gaat verder onder deze video

Ontbloot bovenlijf

Op bewakingsbeelden is te zien hoe de gewelddadige man meerdere malen in ontbloot bovenlijf intrapt op de hotelmedewerker. Deze ligt weerloos op de grond en probeert met zijn handen de trappen af te weren.

Volgens de politie is hier sprake van een zware mishandeling. Omdat de dader drie maanden na het voorval nog altijd niet is gevonden, heeft de politie besloten om de beelden, met de verdachte zichtbaar op beeld, te verspreiden.

Tips?

De politie is op zoek naar mensen die de man op het filmpje herkennen. Ook worden ooggetuigen van de vechtpartij opgeroepen om zich te melden met meer informatie. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.