Volledig scherm
PREMIUM
Een van staties in De NWE Vorst. Voor de koper worden de tegels opnieuw gebakken. © Bob Driessen

Veilinghuis hoopt dat Tilburgse Kruisweg 50.000 euro oplevert

VIDEOTILBURG - De verkoop van de veertien staties van 'Horror Vacui' is in handen van veilinghuis Dickhaut in Maastricht. Dat huis heeft een bestand van 25.000 geïnteresseerden, van wie veertig procent uit het buitenland. De klanten zitten onder meer in Hong Kong, Egypte, Rusland en India. De alternatieve kruisweg hangt nu nog in De NWE Vorst in Tilburg.

Jeanette Dohmen van het Limburgse veilinghuis hoopt dat de veiling 50.000 euro oplevert. ,,Het is een veiling voor een goed doel. Dat stimuleert om te bieden." Ze verwacht dat kopers uit Nederland komen, of uit katholieke landen als Spanje en Italië.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.