Vergeldingsactie: rode trechterman in Breda in Willem II-kleuren geverfd

videoBREDA - De pesterijen in aanloop naar de voetbalerby tussen NAC en Willem II zijn in een nieuwe fase beland. De grote, rode trechterman langs de A27 in Breda is in de kleuren van Willem II geverfd.

De Big Funnelman, zoals het kunstwerk officieel heet, is normaal rood. Vermoedelijk hebben fans van Willem II in de nacht van vrijdag op zaterdag de verfroller ter hand genomen. Daarnaast gaven de supporters ook verschillende straatnamen in Breda een nieuwe naam, zoals het Kruikenpad en Tricolorespad.

De actie van de voetbalsupporters uit Tilburg is waarschijnlijk een reactie op de verfactie van NAC-fans. Zij schilderden een viaduct onder de A58 bij Tilburg zwart-geel.

Volledig scherm
Trechterman in Breda in Willem II kleuren geverfd. © Perry Roovers/MaRicMedia
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg
    PREMIUM

    Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg

    TILBURG/EINDHOVEN - Ze liggen inmiddels weer veilig samen op één kamer, maar de afgelopen dagen waren voor Helma (65) en Robertus (70) Janssens uit Tilburg een regelrechte hel. Precies toen Robertus zijn vrouw een afscheidskus gaf omdat hij een zware bypass-operatie inging, stortte zij ineen door een hartstilstand. Hun 30-jarige zoon viel niet veel later ook flauw. Om van alle ellende bij te komen, legde het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis het echtpaar bij elkaar op de kamer.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.