Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van De Els II © Hoefnagel Totaalbouw

Verkoop eerste woningen De Els II in Kaatsheuvel van start

KAATSHEUVEL - Het heeft elf jaar geduurd, maar nu is het zover: vrijdag start de verkoop van de eerste 25 woningen in plan De Els II in Kaatsheuvel. Het aanbod bestaat uit riante tweekappers, patiowoningen en een vrijstaande woning. De meeste nieuwe huizen komen aan de Leest, maar ook aan de Leerschaar en de Contrefort wordt gebouwd.

In het toekomstige woongebied, vlakbij het centrum achter de Gasthuisstraat, worden de komende jaren zo'n 130 woningen gerealiseerd. Het college heeft vorige maand het bouwplan voor 57 huizen (fase 1) goedgekeurd. Om de voortgang te borgen, werkt de Sprangse aannemer Hoefnagel Totaalbouw in dit nieuwbouwproject samen met Van Wanrooij uit Geffen.

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.