Volledig scherm
André Hazes heeft zijn publiek vrijdagavond in Ahoy verrast met een gastoptreden van Guus Meeuwis. De Brabander vertolkte drie liedjes zodat André tussentijds even op adem kon komen tijdens de eerste van zijn drie uitverkochte concerten in Rotterdam. © ANP

Verrassingsoptreden Guus Meeuwis bij André Hazes: 'Ik blijf met familie Hazes verbonden’

TILBURG - André Hazes heeft zijn publiek vrijdagavond in Ahoy verrast met een gastoptreden van Guus Meeuwis. De Tilburger vertolkte drie liedjes zodat André tussentijds even op adem kon komen tijdens de eerste van zijn drie uitverkochte concerten in Rotterdam.

Guus vond het “heel bijzonder” om erbij te zijn. “Ik heb het voorprogramma van zijn vader nog gedaan in 2002 of 2003 en natuurlijk Geef mij je angst gecoverd dus ik blijf onlosmakelijk met de familie verbonden. Dus dit is wel een bijzonder moment”, zei de zanger na afloop voor de camera van het ANP.

Het publiek in Ahoy voelde ook nog eens als een “warm bad”. “Het is eigenlijk jammer dat je maar drie liedjes mag. Je bent net warm, je tikt aan en je kan er alweer uit en een handdoek gaan halen. Maar het is wel echt te gek, het is ook zijn avond.”

Tilburg e.o.