VIDEO: Eerste padel banen in Berkel-Enschot geopend

BERKEL-ENSCHOT - Zaterdagmiddag opende Tennis Vereniging Berkel-Enschot haar twee padel-banen. Zij zijn daarmee de eersten in Berkel-Enschot waar deze nieuwe tennis-vorm gespeeld kan worden.

Met de aanleg was zo’n 100.000 euro gemoeid, bijeengebracht middels crowdfunding onder leden en sponsoren. In zijn openingswoord gaf voorzitter Timo Osse aan trots te zijn op het behaalde resultaat en de inzet van velen. Met één van deze vrijwilligers, Paul Loots, opende hij vervolgens de banen.

Ron Boes staat te popelen om te gaan spelen. ,,Ik kwam hier elke dag kijken hoe ver het stond, want nu speel ik in Den Bosch. Ik vind het echt een gave sport: snel, tactisch en veel laagdrempeliger om te spelen omdat je minder techniek nodig hebt om de bal te spelen.”

Volledig scherm
Voorzitter Timo Osse van Tennisvereniging Berkel Enschot opent de nieuwe padel banen. © Rudolf Robben
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.