Volledig scherm
Foto ter illustratie. © BD

Vier mannen uit Tilburg en Rijen op heterdaad betrapt bij inbraakpoging

TILBURG – Vier mannen uit Tilburg en Rijen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag geprobeerd in te breken bij een bedrijf aan de Speelhuislaan in Breda. De politie heeft de verdachten op heterdaad betrapt.

Bij het bedrijf werd iets na 02.00 uur het inbraakalarm geactiveerd. Agenten snelden naar de locatie toe en troffen op de Belcrumweg vier personen aan. Eén van hen rende weg, maar werd direct weer gepakt door één van de politiemensen.

De mannen – drie Tilburgers van 23, 24 en 31 jaar oud en één uit Rijen – zijn aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek. Bij het bedrijf en het hekwerk aan de Speelhuislaan is braakschade aangetroffen. De verdachten hebben het niet voor elkaar kunnen krijgen om het pand daadwerkelijk binnen te komen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg
    PREMIUM

    Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg

    TILBURG/EINDHOVEN - Ze liggen inmiddels weer veilig samen op één kamer, maar de afgelopen dagen waren voor Helma (65) en Robertus (70) Janssens uit Tilburg een regelrechte hel. Precies toen Robertus zijn vrouw een afscheidskus gaf omdat hij een zware bypass-operatie inging, stortte zij ineen door een hartstilstand. Hun 30-jarige zoon viel niet veel later ook flauw. Om van alle ellende bij te komen, legde het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis het echtpaar bij elkaar op de kamer.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.