Volledig scherm
Het huidige restaurant Villa Bon’t. © Ad van der Velden

Voormalige fabrikantenwoning krijgt iets van oude glorie terug

GOIRLE - Als het aan de nieuwe exploitanten van het huidige restaurant Villa Bon’t ligt, krijgt het nieuw te openen restaurant aan de Tilburgseweg 37 de voordeur, op oude foto’s zichtbaar aan de straatzijde, op diezelfde plek terug.

Daar wordt momenteel door hen met de gemeente over onderhandeld. Villa Bon’t sluit vrijdag haar deuren en opent na een verbouwing van circa 6 weken als Grand café het Borrelhuijs.

Exploitant Rob Reijnen: ,,Alles gaat er uit, er komt een nieuwe bar en meubilair en wij hopen dat we de deur, waar deze vroeger in villa zat, terug mogen zetten. We gaan met deze verbouwing eerst de benedenverdieping op orde brengen. In het restaurant is straks plaats voor 70 tot 80 personen voor alle doelgroepen, ook gezinnen met kinderen."

​,,Wij buigen ons de komende weken over de menukaart. Maar zonder uit de school te kunnen klappen, we gaan nieuwe verrassende dingen doen. En uiteraard is het mogelijk om gezellig met elkaar een borrel te drinken.”

Voorraden opmaken
Na donderdag gaat Villa Bon’t dicht met vanaf 17.00 uur een ‘op=op, weg is pech BRRL’. Reijnen: ,,Iedereen is van harte welkom om de voorraden die er nu nog zijn mee op te maken. Vrijdag 16 september volgt de officiële opening van het Borrelhuijs.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.