Vrouw zwaargewond na val van flat in Tilburg, politie gaat uit van ongeluk

UPDATETILBURG - Een vrouw is woensdagochtend zwaargewond geraakt toen zij van vier hoog van een flat aan de Predikherenlaan in Tilburg viel. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een ongeluk.

De politie hield gedurende de dag rekening met drie scenario's, maar rond 15.45 uur bracht de politie naar buiten dat het vermoedelijk een ongeluk betreft.

Een omstander vond de vrouw en belde de hulpdiensten, politie en ambulance kwamen ter plaatse. De gewonde vrouw was bij kennis en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over haar verwondingen is niets bekend.

De omgeving van de flat werd afgesloten voor onderzoek van de recherche.

Volledig scherm
Uit een flat aan de Predikherenlaan is een vrouw van 4 hoog naar benden gevallen. © Toby de Kort
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Flinke klap voor Laura en Pim: eerste kuur slaat niet aan, transplantatie in geding

    Flinke klap voor Laura en Pim: eerste kuur slaat niet aan, transplan­ta­tie in geding

    TILBURG – Slecht nieuws voor Pim Trommelen, de 29-jarige Tilburger die deze week landelijk nieuws werd na een emotionele oproep van zijn vriendin. De leukemiepatiënt mag de komende zes weken het ziekenhuis niet verlaten. Volgens zijn vriendin Laura van der Weide is de eerste kuur niet aangeslagen en zitten er nog 'erg veel' leukemiecellen in het lichaam van Pim. ,,Heel heftig, omdat we zoveel hebben bereikt de laatste dagen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.