Vrouw zwaargewond na val van flat in Tilburg, politie gaat uit van ongeluk

UPDATETILBURG - Een vrouw is woensdagochtend zwaargewond geraakt toen zij van vier hoog van een flat aan de Predikherenlaan in Tilburg viel. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een ongeluk.

De politie hield gedurende de dag rekening met drie scenario's, maar rond 15.45 uur bracht de politie naar buiten dat het vermoedelijk een ongeluk betreft.

Een omstander vond de vrouw en belde de hulpdiensten, politie en ambulance kwamen ter plaatse. De gewonde vrouw was bij kennis en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over haar verwondingen is niets bekend.

De omgeving van de flat werd afgesloten voor onderzoek van de recherche.

Volledig scherm
Uit een flat aan de Predikherenlaan is een vrouw van 4 hoog naar benden gevallen. © Toby de Kort
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Cadeautje onder het bladerdak van de Oude Warande: een nocturne van Chopin
    PREMIUM

    Cadeautje onder het bladerdak van de Oude Warande: een nocturne van Chopin

    TILBURG - Pianiste PeiYao Wang knikt goedkeuren. ,,Een mooie plek", zegt ze en ze wijst naar de boomkruinen die de plek in het bos van een bladerdak voorzien. Precies wat ze wil, een intieme plek in de Oude Warande waar de Nocturnes van Chopin die ze gaat spelen goed tot hun recht zullen komen. Ze luistert naar de trein naar Breda die op de achtergrond hoorbaar voorbij raast. Maar dat vindt ze geen probleem. De vogels laten zich immers ook goed horen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.