Vrouw zwaargewond na val van flat in Tilburg, politie gaat uit van ongeluk

UPDATETILBURG - Een vrouw is woensdagochtend zwaargewond geraakt toen zij van vier hoog van een flat aan de Predikherenlaan in Tilburg viel. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een ongeluk.

De politie hield gedurende de dag rekening met drie scenario's, maar rond 15.45 uur bracht de politie naar buiten dat het vermoedelijk een ongeluk betreft.

Een omstander vond de vrouw en belde de hulpdiensten, politie en ambulance kwamen ter plaatse. De gewonde vrouw was bij kennis en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over haar verwondingen is niets bekend.

De omgeving van de flat werd afgesloten voor onderzoek van de recherche.

Volledig scherm
Uit een flat aan de Predikherenlaan is een vrouw van 4 hoog naar benden gevallen. © Toby de Kort
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg
    PREMIUM

    Helma (65) en Robertus (70) doorstaan medische hel en belanden bij elkaar op de kamer in ziekenhuis Tilburg

    TILBURG/EINDHOVEN - Ze liggen inmiddels weer veilig samen op één kamer, maar de afgelopen dagen waren voor Helma (65) en Robertus (70) Janssens uit Tilburg een regelrechte hel. Precies toen Robertus zijn vrouw een afscheidskus gaf omdat hij een zware bypass-operatie inging, stortte zij ineen door een hartstilstand. Hun 30-jarige zoon viel niet veel later ook flauw. Om van alle ellende bij te komen, legde het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis het echtpaar bij elkaar op de kamer.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.