Waarschijnlijk dronken vrouw veroorzaakt zwaar ongeluk op Midden-Brabantweg

TILBURG - Op de Midden-Brabantweg in Tilburg is zondag een vrouw in volle vaart tegen haar voorganger aangereden. De twee betrokken auto's raakten aan weerzijde van de weg. De automobiliste die achterop reed, was volgens getuigen dronken. Ze kon niet meer op haar benen staan. 

Volledig scherm
De schade aan beide voertuigen op de Midden-Brabantweg was groot. De achterste auto, een witte Opel, bleef net voor de sloot tegen een boom hangen. © Jack Brekelmans

Het ongeluk gebeurde rond 22.15 uur, ter hoogte van de autoboulevard in de richting van Tilburg. De voorste auto werd door de klap door de middenberm geduwd. Aan de overkant van de weg schoot het voertuig nog even door, om tientallen meters verder tot stilstand te komen. De bestuurder hiervan was flink geschrokken, maar raakte niet gewond. 

De achterste auto vloog na de aanrijding naar rechts en bleef net voor de sloot tegen een boom hangen. De bestuurster is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt ook bloedonderzoek gedaan, om te controleren hoeveel zij precies had gedronken. 

Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. Eén rijstrook van de Midden-Brabantweg was daarvoor enige tijd afgesloten. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.