Volledig scherm
Polygonale loods in de Spoorzone

Wedstrijd: 'Polloods' overgeleverd aan creatievelingen

Woe 14 mei: Een wedstrijdje voor de creatievelingen onder de Tilburgers. Wie weet zijn of haar gedroomde invulling van de polygonale loods het mooist in beeld te vangen?

De polygonale loods (ook wel 'Polloods' genoemd) staat in het hart van de Spoorzone. Het veelhoekige gebouw aan de rand van het station en nieuw te bouwen stationsplein moet een bijzonder invulling krijgen.
Grote vraag: maar wat?

Een geweldig restaurant, een 24/7 brasserie, een overdekte dagmarkt, een etalage van onze stedelijke musea? De uitbater wordt de spelbepaler aan het nieuwe stationsplein, de moderne herdgang in het centrum van de stad.

Briljant
De gemeente kiest binnenkort wie de loods (een impressie hier) mag kopen of huren.
Uiterlijk 6 juni moet iedereen die een briljant plan denkt te hebben zich melden bij de gemeente. Na de zomer kiest de gemeente dan zelf een aanmelding uit.

Maar wat vinden wij Tilburgers zelf?
Dat is de vraag die wordt gesteld op de Facebook-pagina 'Wat zie jij zitten in de Polygonale Loods?' Het gaat om een wedstrijd voor creatievelingen. Het is de bedoeling om zelf een wens voor het pand te verzinnen en die dan door te photoshoppen/tekenen/schilderen/etc. in beeld vast te leggen.

Uiterlijk dinsdag 10 juni moeten de inzendingen binnen zijn. Het beeldmateriaal (1 foto of tekening) plus korte toelichting (max. 100 woorden) mag naar polloods@hotmail.com.

Op woensdag 11 juni worden de inzendingen online gezet. Het Tilburgse publiek kan daarna - door middel van 'likes' - stemmen.
Op 30 juni om 12 sluit de digitale PolloodsPoll en krijgt de winnaar een prijs.
En publiceren we het ontwerp alhier, op Stadsgezicht.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.