Volledig scherm
Hiphop festival Woo Hah! © BD

Woo Hah! Festival Tilburg genomineerd voor European Festival Awards

TILBURG – Het Woo Hah! Festival dat in de Tilburgse Spoorzone plaats heeft, is genomineerd voor een European Festival Award in de categorie ‘Best Medium Sized Festival’. Het is de zevende keer dat de Festival Awards plaatsvinden. Op 14 januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Woo Hah! vond op 2 juli van dit jaar voor de derde keer plaats. Mensen vanuit de hele wereld kwamen naar Tilburg om naar optredens van onder anderen ScHoolboy Q, Action Bronson en Young Thug te luisteren. Van de in totaal 11.000 bezoekers kwam 23 procent uit het buitenland. Deze internationale bezoekers waren afkomstig uit twintig verschillende landen.

Met de nominatie voor ‘Best Medium Sized Festival’ plaatst Woo Hah! zich in het rijtje tussen festivals als Down The Rabbit Hole (NL), Melt! Festival (GER) en Best Kept Secret (NL). Stemmen kan tot 31 november via de site van Festival Awards.

Volgend jaar
De voorbereidingen van Woo Hah! in 2017 zijn inmiddels in volle gang. Het festival breidt uit naar twee dagen en wordt gehouden op 31 juni en 1 juli.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.