Volledig scherm
© Thinkstock

Zelf brood bakken bij Bakhuis Magbaz in Tilburg

TILBURG - Fontys Academy for Creative Industries en Allesandra Mignardi nodigen belangstellenden uit om brood te komen bakken in Tilburg op donderdag 8 december. Van 11.00 tot 14.00 uur is men welkom bij Bakhuis Magbaz.

Alessandra Mignardi is initiatiefneemster van Bakhuis Magbaz. Alessandra Mignardi komt oorspronkelijk uit Italië en woont vanaf 2006 in Tilburg. Omdat ze het brood uit haar moederland mist, is het een lang gekoesterde wens van haar om in Tilburg een bakhuis te beginnen waar mensen uit verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten en samen brood kunnen bakken, eten en/of kopen.

Die kans heeft men op donderdag 8 december. Mensen kunnen hun eigen deeg meenemen naar Bakhuis Magbaz om het daar in de oven te bakken. Tijdens de bijeenkomst geeft Linda Hofman, docent food en trends bij de opleiding International Lifestyle Studies van Fontys ACI, een lezing/workshop over brood. De middag wordt gehouden in Foodhall 88 in de Spoorzone. Aanmelden kan door te mailen naar de organisatie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.