Zware crash op de A58 bij Tilburg, slachtoffer in eerste instantie spoorloos

TILBURG - Een auto maakte zondagmorgen rond 5.25 een zware crash op de A58 richting Tilburg. Hij was in een natte sloot naast de snelweg terecht gekomen. Er was echter geen slachtoffer in of bij de auto, waardoor de hulpdiensten lange tijd naar hem zochten.

Hierdoor was er een leger van hulpdiensten ter plaatse, waarmee de omgeving werd uitgekamd door zowel brandweer en politie. Ook ging de politie naar het adres van de eigenaar van de auto, om te kijken of hij misschien al thuis was.

Toen na enige tijd nog geen spoor te bekennen was van het slachtoffer, is ook een reddingsteam van de brandweer opgeroepen om de duiker waartegen de auto gecrasht was te inspecteren. Hier troffen zij ook niets aan, dus werd er nog een duikteam uit Breda opgeroepen die een laatste controle deden in het ijskoude water.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Volledig scherm
Auto crasht op de A58 en belandt in sloot. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor. © JV Media / Jules Vorselaars

Na een klein uur kwam echter het verlossende antwoord; de eigenaar van de auto, een jongeman, zat met zijn moeder in het ziekenhuis in Breda om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. Hierop zijn alle hulpdiensten bij de gecrashte auto weer vertrokken en heeft een bergingsbedrijf het autowrak uit de sloot getakeld.

Volledig scherm
Auto crashte op de A58 bij Tilburg. © JV Media / Jules Vorselaars
Volledig scherm
Auto crashte op de A58 bij Tilburg. © JV Media / Jules Vorselaars
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Cadeautje onder het bladerdak van de Oude Warande: een nocturne van Chopin
    PREMIUM

    Cadeautje onder het bladerdak van de Oude Warande: een nocturne van Chopin

    TILBURG - Pianiste PeiYao Wang knikt goedkeuren. ,,Een mooie plek", zegt ze en ze wijst naar de boomkruinen die de plek in het bos van een bladerdak voorzien. Precies wat ze wil, een intieme plek in de Oude Warande waar de Nocturnes van Chopin die ze gaat spelen goed tot hun recht zullen komen. Ze luistert naar de trein naar Breda die op de achtergrond hoorbaar voorbij raast. Maar dat vindt ze geen probleem. De vogels laten zich immers ook goed horen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.