Volledig scherm
Delano Ladan gaat naar Cambuur. © BSR Agency

Afgelopen jaar bij TOP Oss actieve Ladan verruilt ADO voor Cambuur

Delano Ladan verlaat ADO Den Haag en tekent voor twee jaar bij SC Cambuur. De 19-jarige spits was vorig seizoen ook al in de eerste divisie actief, toen verhuurde ADO hem aan TOP Oss. 

In 27 wedstrijden – vooral korte invalbeurten – kwam hij toen tot één doelpunt. In Den Haag had hij nog minder kans op speeltijd, want met Tomas Necid en Michiel Kramer had Ladan twee spitsen voor zich in de pikorde. 

Bij ADO kwam de oud-jeugdspeler van Feyenoord, DSO en Haaglandia tot vier korte invalbeurten in de eredivisie. Zondag ontbrak hij al bij de selectie voor de openingswedstrijd tegen FC Utrecht (2-4).

  1. TOP Oss laat te laat tanden zien om punten te pakken in Utrecht

    TOP Oss laat te laat tanden zien om punten te pakken in Utrecht

    Het was maandagavond een prachtige avond voor een goede voetbalwedstrijd tussen Jong FC Utrecht en TOP Oss. Helaas werkten de teams op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht daar niet aan mee. Na tien minuten was de eerste noemenswaardige actie pas waar te nemen, toen Philippe Rommens van 35 meter met een - eerlijk is eerlijk - schitterend schot de lat wist te raken. Op verdere aanvallen wordt de Osse aanhang nauwelijks getrakteerd.