Volledig scherm
Nick Olij. © Soccrates/BSR Agency

Blessure zet streep door play-offs TOP Oss-doelman Olij

TOP Oss kan in de play-offs geen beroep doen op Nick Olij. De doelman heeft een terugslag gehad tijdens het herstel van zijn armbreuk en komt dit seizoen niet meer in actie.

Dat betekent dat Olij het tweeluik met Sparta en de eventuele finale aan zijn neus voorbij ziet gaan. De huurling van AZ, die tot zijn blessure grote indruk maakte onder de lat in Oss, zit al ruim anderhalve maand aan de kant met een armkwetsuur. 

Na overleg met de dokters is besloten dat de arm van de onfortuinlijke doelman opnieuw in het gips moet. Ronald Koeman junior zal daardoor het doel verdedigen in de play-offs. De sluitpost hield in de laatste negen wedstrijden vijf keer de nul.

  1. TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    Voor TOP Oss blijft het succes in de eerste divisie beperkt tot die ene zege op Jong Ajax, mede dankzij een fout van doelman Kjell Scherpen. Op bezoek bij hekkensluiter Roda JC bleef dergelijke medewerking uit en verloor de Osse ploeg met 2-1. Dat was ook niet zo gek. TOP Oss deed het in Kerkrade voor een groot deel met dezelfde spelers die ook vorig seizoen een basisplaats hadden, maar dan zonder de smaakmakers Dogan en Smeets.