Delano Ladan baalt extra na uitschakeling TOP Oss in play-offs: ‘Miste net dat stukje scherpte’

videoAls iemand woensdagavond voor TOP had kunnen scoren tegen Sparta was het Delano Ladan wel. De 19-jarige aanvaller dook een aantal keren alleen voor het doel op, maar miste telkens. ,,Pech, ja. De voorbereiding was wel goed, ik kreeg goede passes. Maar ik miste net dat stukje scherpte”, aldus de aanvaller.

De van ADO gehuurde Ladan moest het dit seizoen vooral met invalbeurten doen, maar kreeg tegen Sparta dus een basisplaats. Sterkhouder Huseyin Dogan had te veel last van zijn hamstring en kon niet spelen. ,,Ik hoorde vanmiddag dat ik mocht gaan spelen, dat was lekker natuurlijk. Of ik tevreden ben met het aantal speelminuten dit seizoen? Ik ben blij dat ik bijna elke wedstrijd in ben gevallen, maar als ik eerlijk ben had ik iets meer willen spelen.”

Trots

Ladan baalde vooral van de uitschakeling van TOP in de halve finale van de play-offs. De Ossenaren gaven in de dubbele ontmoeting met Sparta niet thuis. ,,Dan baal je enorm. Toch ben ik ook trots wat wij als team gepresteerd hebben dit seizoen. Dat is gewoon hartstikke knap”, benadrukte de aanvaller nog eens.

Ook voor hem zit het seizoen er nu op. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2020 bij ADO, waar hij binnenkort een gesprek heeft. Of een langer verblijf bij TOP in het vat zit? ,,Ik weet nog niet hoe mijn toekomst eruitziet.”

Volledig scherm
Delano Ladan © videostill