Volledig scherm
Maikel Verkoelen traint mee bij TOP Oss. © Joep Leenen

Drie extra nieuwe gezichten op eerste training TOP Oss: Verkoelen houdt conditie op peil

De supporters van TOP Oss kunnen maandag, behalve de reeds gecontracteerde spelers, nog drie nieuwe gezichten op de eerste training verwelkomen. Samed Oztoprak en Akram Salhi komen op proef. Verdediger Maikel Verkoelen houdt zijn conditie op peil.

De 20-jarige Oztoprak staat momenteel onder contract bij NEC. De middenvelder, die aanvallend ingesteld is, heeft nog een doorlopend contract tot medio 2019. Bij de Nijmegenaren is zijn uitzicht op speeltijd echter gering. 

Salhi is eveneens een offensief ingestelde speler. De multifunctionele middenvelder, die ook in de voorhoede uit de voeten kan, maakte lang deel uit van de jeugdopleiding van Sparta. In Oss hoopt de 21-jarige Salhi zijn carrière een kickstart te geven.

Verkoelen

Wat betreft Helmonder Maikel Verkoelen is de situatie anders. De ervaren verdediger speelde de afgelopen twee seizoenen voor Helmond Sport. In Oss wil de 26-jarige Verkoelen zijn conditie op peil houden. Voorlopig zonder intenties voor een samenwerking op de lange termijn, al wordt dat door beide partijen niet uitgesloten. Verkoelen kwam in het verleden ook uit voor RKC en FC Eindhoven.

  1. Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1
    VIDEO

    Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1

    TOP Oss stond gelijk met Jong Ajax in een competitie waar de ploegen allemaal nog dicht bij elkaar staan. Beide ploegen begonnen dan ook vol inzet aan het duel. TOP kreeg in de zevende minuut de kans om de score te openen met een penalty. Huseyin Dogan liet na een onzeker ogende aanloop de bal zo hoog overzeilen, dat Ajax-doelman Kotarski er niet eens bij in de buurt hoefde te komen. Dat hield het uiteraard wel spannend in het Osse Kuipje, want kansen vielen er over en weer.