Volledig scherm
Rick Stuy van den Herik. © Videostill

Drie juiste voorspellingen voor ‘Profeet’ Stuy van den Herik, gedeelde vierde plek

Profeet van de weekRick Stuy van den Herik blijkt geen meestervoorspeller. Van de negen wedstrijden die hij had voorspeld, waren er maar drie juist. Hierdoor staat de speler van TOP Oss op een gedeelde vierde plek, samen met Jordens Peters.

Een van de juiste voorspellingen, was de wedstrijd van zijn eigen ploeg. TOP Oss nam het in eigen huis op tegen Almere City. De thuisploeg won door twee doelpunten van Huseyin Dogan (2-0). De andere wedstrijden die verdediger goed voorspelde waren Jong PSV - Jong AZ (3-1) en FC Dordrecht - FC Eindhoven(0-3).

Vierde plek

Stuy van den Herik had drie wedstrijden goed voorspeld en dat zorgt ervoor dat hij samen met Jordens Peters vierde staat in het ‘Profeet van de week'- klassement. De koplopers zijn nog steeds Branco van den Boomen (FC Eindhoven) en Jordan van der Gaag (Helmond Sport) met zes correcte voorspellingen.

De tussenstand

Branco van den Boomen (FC Eindhoven): 6
Jordan van der Gaag (Helmond Sport): 6
Paul Beekmans (FC Den Bosch): 5
Daniel Crowley (Willem II): 5
Lion Kaak (TOP Oss): 5
Aad de Mos: 5
Danny Verbeek (FC Den Bosch): 5
Dirk Abels (Jong PSV): 4
Rick Stuy van den Herik: 3
Jordens Peters (Willem II): 3
Mounir El Allouchi (NAC): 2
Henrico Drost (RKC Waalwijk): 2
Bart Meijers (Helmond Sport): 2
Ruud Swinkels (FC Eindhoven): 2

  1. Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1
    VIDEO

    Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1

    TOP Oss stond gelijk met Jong Ajax in een competitie waar de ploegen allemaal nog dicht bij elkaar staan. Beide ploegen begonnen dan ook vol inzet aan het duel. TOP kreeg in de zevende minuut de kans om de score te openen met een penalty. Huseyin Dogan liet na een onzeker ogende aanloop de bal zo hoog overzeilen, dat Ajax-doelman Kotarski er niet eens bij in de buurt hoefde te komen. Dat hield het uiteraard wel spannend in het Osse Kuipje, want kansen vielen er over en weer.