Volledig scherm
Rick Stuy van den Herik. © Videostill

Drie juiste voorspellingen voor ‘Profeet’ Stuy van den Herik, gedeelde vierde plek

Profeet van de weekRick Stuy van den Herik blijkt geen meestervoorspeller. Van de negen wedstrijden die hij had voorspeld, waren er maar drie juist. Hierdoor staat de speler van TOP Oss op een gedeelde vierde plek, samen met Jordens Peters.

Een van de juiste voorspellingen, was de wedstrijd van zijn eigen ploeg. TOP Oss nam het in eigen huis op tegen Almere City. De thuisploeg won door twee doelpunten van Huseyin Dogan (2-0). De andere wedstrijden die verdediger goed voorspelde waren Jong PSV - Jong AZ (3-1) en FC Dordrecht - FC Eindhoven(0-3).

Vierde plek

Stuy van den Herik had drie wedstrijden goed voorspeld en dat zorgt ervoor dat hij samen met Jordens Peters vierde staat in het ‘Profeet van de week'- klassement. De koplopers zijn nog steeds Branco van den Boomen (FC Eindhoven) en Jordan van der Gaag (Helmond Sport) met zes correcte voorspellingen.

De tussenstand

Branco van den Boomen (FC Eindhoven): 6
Jordan van der Gaag (Helmond Sport): 6
Paul Beekmans (FC Den Bosch): 5
Daniel Crowley (Willem II): 5
Lion Kaak (TOP Oss): 5
Aad de Mos: 5
Danny Verbeek (FC Den Bosch): 5
Dirk Abels (Jong PSV): 4
Rick Stuy van den Herik: 3
Jordens Peters (Willem II): 3
Mounir El Allouchi (NAC): 2
Henrico Drost (RKC Waalwijk): 2
Bart Meijers (Helmond Sport): 2
Ruud Swinkels (FC Eindhoven): 2

  1. TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    Voor TOP Oss blijft het succes in de eerste divisie beperkt tot die ene zege op Jong Ajax, mede dankzij een fout van doelman Kjell Scherpen. Op bezoek bij hekkensluiter Roda JC bleef dergelijke medewerking uit en verloor de Osse ploeg met 2-1. Dat was ook niet zo gek. TOP Oss deed het in Kerkrade voor een groot deel met dezelfde spelers die ook vorig seizoen een basisplaats hadden, maar dan zonder de smaakmakers Dogan en Smeets.