Volledig scherm
Felitciano Zschusschen.

FC Oss huurt spits Felitciano Zschusschen van FC Twente

OSS - FC Oss heeft de voorhoede voor komend seizoen versterkt met Felitciano Zschusschen. De aanvaller wordt gehuurd van FC Twente, waar hij nog een contract tot de zomer van 2016 heeft.

Zschusschen speelde de afgelopen 2 seizoenen voornamelijk bij Jong FC Twente waar hij in 36 duels liefst 17 keer trefzeker was. "Felitciano is een echte spits, maar kan ook linksbuiten spelen", zegt algemeen directeur Peter Bijvelds.

De spits werd vorig seizoen na de winterstop verhuurd aan NAC, waar hij niet scoorde. Wél was hij trefzeker voor de nationale ploeg van Curacao, bij zijn debuut in maart tegen Montserrat benutte hij een strafschop. "Met de komst van Felitciano is de selectie compleet. Of er moeten onverwacht spelers vertrekken", aldus Bijvelds.

  1. TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    Voor TOP Oss blijft het succes in de eerste divisie beperkt tot die ene zege op Jong Ajax, mede dankzij een fout van doelman Kjell Scherpen. Op bezoek bij hekkensluiter Roda JC bleef dergelijke medewerking uit en verloor de Osse ploeg met 2-1. Dat was ook niet zo gek. TOP Oss deed het in Kerkrade voor een groot deel met dezelfde spelers die ook vorig seizoen een basisplaats hadden, maar dan zonder de smaakmakers Dogan en Smeets.