Volledig scherm
PSV-speler Sam Lammers probeert FC Oss-keeper Xavier Mous te passeren. © Pro Shots

FC Oss kansloos onderuit tegen Jong PSV

FC Oss kon een wedstrijd lang geen vuist maken tegen Jong PSV. De thuisploeg ging met 0-3 onderuit.

Meest opvallende moment van de wedstrijd, vond misschien wel plaats een kwartier voor rust. Uit het niets viel de stadionverlichting uit. De spelers verlieten vertwijfeld het veld, om 20 minuten later weer terug te keren. De lampen werden weer ingeschakeld, de wedstrijd kon weer verder.

Op dat moment stond FC Oss al met 0-1 achter. Nikolai Laurens scoorde na 20 minuten. De stift van de vleugelaanvaller was vrij, maar Jong PSV kon hem wel heel gemakkelijk vinden. Daarna had Jong PSV genoeg kansen om de score uit te breiden, via onder meer Sam Lammers en Mauro Junior. Dat gebeurde niet, waardoor FC Oss lang in de wedstrijd bleef.

Vanwege het oponthoud door de lichtuitval, besloot de scheidsrechter de rust helemaal over te slaan. In zijn ogen hadden de spelers genoeg rust gehad.

Na rust startte FC Oss een bescheiden slotoffensief. Stuij van den Herik schoot op doel, net als invaller Fisayo Adarabioyo. Het was echter veel te weinig om Jong PSV aan het wankelen te brengen. Namens de talentenploeg scoorden Sam Lammers en Donyell Malen en zij bepaalden de eindstand op 0-3. De stand had nog verder op kunnen lopen, aangezien Lammers op slag van rust nog een penalty had gemist.

Mous; Fleuren (60. Janssen), Piqué, De Regt, Stuij van den Herik, Van der Sluys; Van de Sande (54. Adarabioyo), Dogan, Bakx (66. Van Pol); Kamaci, Van der Venne

Room; Van Vlerken, Abels, Obispo, Paal; Rigo, Lundqvist (45. Verreth), Rosario; Mauro Júnior (81. Ritzmaier), Lammers (70. Malen), Laursen

Scoreverloop: 19. Laursen (0-1), 63. Lammers (0-2), 80. Malen (0-3)

Scheidsrechter: Blank

Toeschouwers: 1.106

Gele kaarten: Fleuren, Stuij van den Herik, Dogan (FC Oss), Rosario (Jong PSV)

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement