Volledig scherm
Patrick N'Koyi in het tenue van MVV. © Pro Shots

FC Oss trekt aanvaller Patrick N'Koyi aan

FC Oss heeft de clubloze spits Patrick N'Koyi aangetrokken voor komend seizoen. De 28-jarige Nederlander met Congolese roots tekent een contract voor één jaar met optie voor een extra seizoen. N'Koyi lijkt de concurrent te moeten gaan worden van Koen van der Biezen.

N'Koyi heeft ervaring in de Jupiler League. Hij speelde 138 wedstrijden voor FC Eindhoven, Fortuna Sittard en MVV Maastricht en wist daarin 58 keer te scoren. Ook speelde hij voor Dundee United in Schotland en bij Petrolul Ploieşti en Rapid Boekarest in Roemenië.

,,We kennen hem goed en hebben louter goede referenties vanuit ons netwerk over Patrick ontvangen. Uiteraard ook van mensen die met hem gewerkt of met hem gespeeld hebben", zegt FC Oss-directeur Peter Bijvelds. ,,Hij heeft bewezen dat-ie goals kan maken, is topfit gebleken en heeft een niet aflatende inzet. Ofwel: hij kletst erop. Daar houden we in Oss wel van."

Ambitieus

N'Koyi is donderdagavond in Oss om zijn contract te tekenen. ,,Ik ken een aantal jongens en heb er vertrouwen in dat er aan een mooi team wordt gebouwd", zegt de aanvaller op de website van FC Oss. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Bij het laatste uur van de wedstrijd Almere City - TOP Oss staat maandagavond Ronald Koeman Junior onder de lat, de tweede keeper van de Ossenaren die al anderhalf jaar geen wedstrijd speelde. Het duel werd vrijdagavond gestaakt vanwege hevige mist en eerste doelman Nick Olij ging direct na het fluitsignaal naar het ziekenhuis waar bleek dat hij zijn arm in de warming-up al had gebroken. De doelman, die algemeen bekendstaat als één van de beste keepers van de competitie waarin hij actief is, zit de komende weken noodgedwongen aan de kant.