Volledig scherm
Guyon Philips, Achilles'29 © David van Haren/Pro Shots

FC Oss versterkt zich per direct met Guyon Philips

Guyon Philips maakt per direct deel uit van de spelersgroep van FC Oss. De aanvaller keert terug op het oude nest en is speelgerechtigd voor de wedstrijd tegen Almere City.

In het seizoen 2013/14 kwam Philips ook al uit voor FC Oss. Destijds wist hij in 23 wedstrijden tien treffers te maken. Mede daardoor verdiende Philips een transfer naar FC Volendam. 

Door de financiële problemen bij zijn vorige club Achilles'29 kreeg Philips een transfervrije status. De Arnhemmer scoorde in de tweede divisie dit seizoen vier keer in veertien optredens.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1
    VIDEO

    Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1

    TOP Oss stond gelijk met Jong Ajax in een competitie waar de ploegen allemaal nog dicht bij elkaar staan. Beide ploegen begonnen dan ook vol inzet aan het duel. TOP kreeg in de zevende minuut de kans om de score te openen met een penalty. Huseyin Dogan liet na een onzeker ogende aanloop de bal zo hoog overzeilen, dat Ajax-doelman Kotarski er niet eens bij in de buurt hoefde te komen. Dat hield het uiteraard wel spannend in het Osse Kuipje, want kansen vielen er over en weer.