Volledig scherm
Ferry de Regt © BSR/SOCCRATES

Ferry de Regt verlengt contract bij TOP Oss, Ibi Touré vertrekt

Verdediger Ferry de Regt heeft zijn contract bij TOP Oss met een jaar verlengd. De 30-jarige Limburger kende de afgelopen anderhalf jaar veel blessureleed en speelde dit seizoen slechts in één competitiewedstrijd negentig minuten.

De Regt kwam in de zomer van 2017 over van Fortuna Sittard en speelde in zijn eerste seizoen zestien wedstrijden. Tijdens het tweede jaar kwam hij tot zes duels, waarvan vier invalbeurten van slechts enkele minuten. Maar hij kan fit aan het nieuwe seizoen beginnen. ,,Mijn doelen zijn helder. Ik wil weer lekker veel voetballen, fit blijven en laten zien waarom ik twee jaar geleden gehaald ben", aldus De Regt.

,,Ferry heeft veel tegenslagen gekend, waardoor hij niet heeft kunnen brengen wat hij voor ogen had”, zegt directeur Peter Bijvelds. ,,Maar hij blijft een topspeler voor de Keuken Kampioen Divisie. Ik geloof voor de volle 100 procent in zijn revanche.”

Touré vertrekt

Aan het verblijf van Ibi Touré in Oss komt wel een eind. De voormalig speler van FC Dordrecht en SC Cambuur gaat op zoek naar een nieuwe club. Touré kwam het afgelopen seizoen één keer binnen de lijnen.