Volledig scherm
Guyon Philips (rechts). © Pro Shots

Guyon Philips gaat zijn geluk beproeven in IJsland

Guyon Philips heeft een nieuwe club gevonden. Het contract van de aanvaller bij TOP Oss liep in juli af, nu gaat hij zijn geluk beproeven in IJsland. 

Philips (24) gaat aan de slag bij Víkingur Ólafsvík, dat uitkomt op het tweede niveau in IJsland. De aanvaller zat sinds zijn vertrek bij TOP Oss zonder club en speelde deze zomer mee bij team VVCS. 

De aanvaller liep begin dit kalenderjaar een blessure op en speelde daardoor pas vier wedstrijden voor TOP Oss, dat hem in de winter overnam van Achilles'29.  Het was zijn tweede periode bij de Brabantse club. In het seizoen 2013-2014 kwam hij al op huurbasis uit voor - toen nog - FC Oss. 

  1. TOP Oss wil hekkensluiter niet onderschatten: ‘Helmond Sport gaat loeren op de counter’

    TOP Oss wil hekkenslui­ter niet onderschat­ten: ‘Helmond Sport gaat loeren op de counter’

    TOP Oss-trainer Klaas Wels verwacht dat Helmond Sport vrijdag zal inzakken op eigen helft. ,,Wij zullen daar doorheen moeten zien te voetballen.’’ Op papier is TOP Oss (nummer 5 van de ranglijst) de grote favoriet als het vrijdag aantreedt tegen Helmond Sport, de hekkensluiter van de eerste divisie. Wels waakt echter voor onderschatting. ,,Twee weken geleden won Helmond Sport nog met 3-0 van Sparta. En dat was dik verdiend.’’