Volledig scherm
Guyon Philips (rechts). © Pro Shots

Guyon Philips gaat zijn geluk beproeven in IJsland

Guyon Philips heeft een nieuwe club gevonden. Het contract van de aanvaller bij TOP Oss liep in juli af, nu gaat hij zijn geluk beproeven in IJsland. 

Philips (24) gaat aan de slag bij Víkingur Ólafsvík, dat uitkomt op het tweede niveau in IJsland. De aanvaller zat sinds zijn vertrek bij TOP Oss zonder club en speelde deze zomer mee bij team VVCS. 

De aanvaller liep begin dit kalenderjaar een blessure op en speelde daardoor pas vier wedstrijden voor TOP Oss, dat hem in de winter overnam van Achilles'29.  Het was zijn tweede periode bij de Brabantse club. In het seizoen 2013-2014 kwam hij al op huurbasis uit voor - toen nog - FC Oss. 

  1. Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1
    VIDEO

    Bryan Smeets maakt geweldig doelpunt van eigen helft; TOP Oss verslaat Jong Ajax met 2-1

    TOP Oss stond gelijk met Jong Ajax in een competitie waar de ploegen allemaal nog dicht bij elkaar staan. Beide ploegen begonnen dan ook vol inzet aan het duel. TOP kreeg in de zevende minuut de kans om de score te openen met een penalty. Huseyin Dogan liet na een onzeker ogende aanloop de bal zo hoog overzeilen, dat Ajax-doelman Kotarski er niet eens bij in de buurt hoefde te komen. Dat hield het uiteraard wel spannend in het Osse Kuipje, want kansen vielen er over en weer.