Volledig scherm
PREMIUM
© BSR Agency

Kaak kijkt niet meer achterom met TOP Oss: ‘Het dreigde een heel vervelend seizoen te worden’

Het was niet het seizoen van TOP Oss. Daar draait ook Lion Kaak (28) niet om heen. De middenvelder kan nog wel een prima individuele statistiek overleggen.

,,Een streep eronder. Hopelijk kunnen we binnenkort weer beginnen aan de voorbereiding voor volgend seizoen", zegt TOP Oss-middenvelder Lion Kaak (28) over het door de coronacrisis afgebroken voetbaljaar. Toen op 10 maart het profvoetbal in Brabant werd uitgesteld, leek het nog om een tijdelijke stop te gaan. De streekderby tussen TOP en FC Den Bosch, die aanvankelijk werd uitgesteld, is definitief weggevallen, net als de kans om het seizoen nog wat glans te geven. ,,Dé wedstrijd voor de supporters", weet Kaak immers. ,,Als we die hadden gewonnen, dan telden we weer mee. Dat het niet kon doorgaan, past in die zin wel in het plaatje van dit seizoen.”

  1. TOP Oss biedt seizoenkaarthouders tegemoetkoming aan

    TOP Oss biedt seizoen­kaart­hou­ders tegemoetko­ming aan

    Doordat het seizoen dankzij de coronacrisis vroegtijdig ten einde is gekomen, hebben seizoenkaarthouders uiteindelijk minder wedstrijden kunnen bezoeken dan waar zij in eerste instantie voor betaald hebben. Als tegemoetkoming bieden clubs, waaronder TOP Oss, de mogelijkheid zogenoemde coronavouchers te bestellen. Daarmee kunnen supporters in het komende seizoen vijf wedstrijden kosteloos bezoeken. Deze zijn beschikbaar tot 13 juli.
  2. KNVB onaangenaam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    KNVB onaange­naam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    De KNVB is onaangenaam verrast door de brief die minister Hugo de Jonge vandaag aan de Tweede Kamer stuurde. De minister meldt daarin dat massale publieksevenementen zoals wedstrijden in het betaalde voetbal waarschijnlijk pas mogelijk zijn als er een vaccin is gevonden tegen het coronavirus. ,,En niemand weet hoelang dat gaat duren”, schrijft De Jonge. ,,We hopen natuurlijk op snel, maar een jaar of langer is heel reëel.”