Volledig scherm
Ragnar Oratmangoen in actie in de voorbereiding op het seizoen 2017/18. © David van Haren

NEC breekt contract van Ossenaar Oratmangoen open

NEC heeft het contract van Ragnar Oratmangoen verlengd. De Nijmeegse eerstedivisionist heeft de 20-jarige voetballer uit Oss tot en met de zomer van 2022 aan zich gebonden. Het contract van Oratmangoen liep medio volgend jaar af.

Oratmangoen keert na de zomerstop terug in De Goffert. Het laatste halfjaar speelde de aanvallende middenvelder op huurbasis bij competitiegenoot FC Oss. Bij die club speelde hij tot zijn 8ste ook. Daarna vertrok hij naar de gezamenlijke jeugdopleiding in Nijmegen.

Oratmangoen wacht nog op zijn officiële debuut voor NEC. Voordat hij begin dit kalenderjaar naar FC Oss verkaste, speelde hij zijn wedstrijden voor Jong NEC.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Bij het laatste uur van de wedstrijd Almere City - TOP Oss staat maandagavond Ronald Koeman Junior onder de lat, de tweede keeper van de Ossenaren die al anderhalf jaar geen wedstrijd speelde. Het duel werd vrijdagavond gestaakt vanwege hevige mist en eerste doelman Nick Olij ging direct na het fluitsignaal naar het ziekenhuis waar bleek dat hij zijn arm in de warming-up al had gebroken. De doelman, die algemeen bekendstaat als één van de beste keepers van de competitie waarin hij actief is, zit de komende weken noodgedwongen aan de kant.