Volledig scherm
Lorenzo Piqué in duel met Telstar-speler Mohamed Hamdaoui. © Pro Shots

Piqué toch nog een jaar bij TOP Oss

TOP Oss heeft toch nog een jaar de beschikking over publiekslieveling Lorenzo Piqué. De centrale verdediger sluit aan op amateurbasis. Piqué koos na zes seizoen in Oss voor een nieuwe uitdaging. Hij verlengde zijn contract niet in de hoop een nieuwe club te vinden. Een geschikte werkgever diende zich niet aan, waardoor hij een maand geleden opdook bij TOP Oss als testspeler, in eerste instantie om zijn conditie op peil te houden. Nu kiezen TOP Oss en Piqué ervoor om nog een jaar met elkaar in zee te gaan.

,,Het waren gekke maanden. Het voelde alsof ik in een achtbaan in Walibi zat. Er heeft zich veel afgespeeld met geïnteresseerde clubs uit binnen- en buitenland, maar de finishing touch ontbrak telkens’’, zegt de Rotterdammer in een persbericht.

Bij TOP Oss zijn ze blij met de komst van Piqué. Aanvoerder Rick Stuij van den Herik zei vandaag in het Brabants Dagblad over hem: ,,Hij heeft vorig jaar een fantastisch seizoen gehad. Hij was waarschijnlijk onze beste speler, in elk geval de meest stabiele. Het verbaast mij dat hij geen nieuwe club heeft kunnen vinden. Hij won zó veel duels en was super sterk.’’