Volledig scherm
PREMIUM
Lion Kaak is duidelijk over de prestaties van zijn ploeg TOP Oss: ,,Er waren heel veel punten voor verbetering vatbaar." © BSR Agency

TOP Oss beseft dat het anders moet: ‘Dat kost ook weer tijd’

De meeste nieuwelingen van TOP Oss zitten op de bank.De juiste samenstelling en speelwijze zijn nog niet gevonden, getuige de 2-1 nederlaag bij Roda JC. ,,Spelers en staf zijn tot het besef gekomen dat het anders moet. Dat kost ook weer tijd."

Een week geleden betreurde Peter Bijvelds, de directeur van TOP Oss, het nog dat hij gistermiddag niet bij de uitwedstrijd van zijn club tegen Roda JC aanwezig kon zijn. Al maanden geleden had hij een sociale activiteit met een aantal sponsors gepland, want 'normaal spelen we nooit op zondag'.

  1. TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    Voor TOP Oss blijft het succes in de eerste divisie beperkt tot die ene zege op Jong Ajax, mede dankzij een fout van doelman Kjell Scherpen. Op bezoek bij hekkensluiter Roda JC bleef dergelijke medewerking uit en verloor de Osse ploeg met 2-1. Dat was ook niet zo gek. TOP Oss deed het in Kerkrade voor een groot deel met dezelfde spelers die ook vorig seizoen een basisplaats hadden, maar dan zonder de smaakmakers Dogan en Smeets.