Juichende TOP Oss-spelers.
Volledig scherm
Juichende TOP Oss-spelers. © BSR Agency

TOP Oss biedt seizoenkaarthouders tegemoetkoming aan

Doordat het seizoen dankzij de coronacrisis vroegtijdig ten einde is gekomen, hebben seizoenkaarthouders uiteindelijk minder wedstrijden kunnen bezoeken dan waar zij in eerste instantie voor betaald hebben. Als tegemoetkoming bieden clubs, waaronder TOP Oss, de mogelijkheid zogenoemde coronavouchers te bestellen. Daarmee kunnen supporters in het komende seizoen vijf wedstrijden kosteloos bezoeken. Deze zijn beschikbaar tot 13 juli. 

Wie de club wil steunen in financieel hachelijke tijden hoeft niets te doen. Door de vouchers niet te claimen, worden clubs ontheven van hun geldende verplichtingen richting seizoenkaarthouders. ,,Inkomsten uit verkoop van seizoenkaarten en tickets zijn voor Nederlandse clubs van vitaal belang in hun totale begroting. Door geen beroep te doen op de tegemoetkoming blijft de financiële schade voor jouw club enigszins beperkt”, meldt de website van de Ossenaren. 

Daarnaast biedt TOP Oss sinds deze week de mogelijkheid seizoenkaarten voor het komende seizoen te bestellen. Wanneer er echter weer wedstrijden met publiek gespeeld mogen worden is vooralsnog onduidelijk. Voor veel supporters geldt dat echter als een ondergeschikte kwestie. Op Twitter hield supportersgroep HCF (Haren Casual Firm) eerder deze week een peiling waarin zij vroegen of men bereid is de seizoenkaart te verlengen in het belang van de club, ook wanneer er voorlopig nog geen wedstrijden voor publiek gespeeld mogen worden. Hierop reageerde 70.5% van de stemmers positief. 

  1. KNVB onaangenaam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    KNVB onaange­naam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    De KNVB is onaangenaam verrast door de brief die minister Hugo de Jonge vandaag aan de Tweede Kamer stuurde. De minister meldt daarin dat massale publieksevenementen zoals wedstrijden in het betaalde voetbal waarschijnlijk pas mogelijk zijn als er een vaccin is gevonden tegen het coronavirus. ,,En niemand weet hoelang dat gaat duren”, schrijft De Jonge. ,,We hopen natuurlijk op snel, maar een jaar of langer is heel reëel.”