Rick Stuy van den Herik
Volledig scherm
Rick Stuy van den Herik © BSR Agency

TOP Oss houdt aanvoerder Stuy van den Herik aan boord

TOP Oss heeft het contract van aanvoerder Rick Stuy van den Herik opengebroken en verlengd tot 2023. De 26-jarige verdediger speelt sinds 2014 in Oss. 

Daarmee geeft de Keuken Kampioen Divisionist een belangrijk signaal af. Stuy van den Herik is al jarenlang een vaste waarde in de ploeg van trainer Klaas Wels en staat inmiddels op 217 wedstrijden voor TOP Oss. Daarin kwam de Sliedrechtenaar tot negen doelpunten en net zoveel assists.

Technisch directeur Peter Bijvelds reageert verheugd op de nieuwe verbintenis van Stuy van den Herik: ,,Een driejarige overeenkomst sluiten doe je natuurlijk alleen maar als je gecharmeerd bent van een speler, maar ook als je vertrouwen hebt in het karakter van iemand. Rick staat statistisch gesproken aan het begin van zijn beste voetbaljaren. Ik denk dat hij heel goed past bij de sportieve ambitie van TOP Oss om te stijgen op de ranglijst.”

  1. TOP Oss biedt seizoenkaarthouders tegemoetkoming aan

    TOP Oss biedt seizoen­kaart­hou­ders tegemoetko­ming aan

    Doordat het seizoen dankzij de coronacrisis vroegtijdig ten einde is gekomen, hebben seizoenkaarthouders uiteindelijk minder wedstrijden kunnen bezoeken dan waar zij in eerste instantie voor betaald hebben. Als tegemoetkoming bieden clubs, waaronder TOP Oss, de mogelijkheid zogenoemde coronavouchers te bestellen. Daarmee kunnen supporters in het komende seizoen vijf wedstrijden kosteloos bezoeken. Deze zijn beschikbaar tot 13 juli.
  2. KNVB onaangenaam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    KNVB onaange­naam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    De KNVB is onaangenaam verrast door de brief die minister Hugo de Jonge vandaag aan de Tweede Kamer stuurde. De minister meldt daarin dat massale publieksevenementen zoals wedstrijden in het betaalde voetbal waarschijnlijk pas mogelijk zijn als er een vaccin is gevonden tegen het coronavirus. ,,En niemand weet hoelang dat gaat duren”, schrijft De Jonge. ,,We hopen natuurlijk op snel, maar een jaar of langer is heel reëel.”