Niels Fleuren in een TOP Oss-shirt van Erima.
Volledig scherm
Niels Fleuren in een TOP Oss-shirt van Erima. © BSR Agency

TOP Oss kiest de komende jaren voor Stanno als kledingsponsor

Na vijf jaar lang gekleed te zijn gegaan in tenues van Erima, kiest TOP Oss voor een nieuwe kledingsponsor. Vanaf komend seizoen wordt het Osse rood-wit geleverd door sportmerk Stanno. 

TOP Oss en Erima vonden elkaar in 2015. De sportkledingfabrikant verbond zich in eerste instantie voor drie jaar aan de Ossenaren en verlengde later met nog eens twee jaar. Door de nieuwe verbintenis met Stanno komt een einde aan een periode waarin TOP vijf jaar lang met dezelfde kledingsponsor speelde. 

Vanaf 1 juli 2020 levert Stanno dus de kleding voor de Osse club. ,,De gesprekken die er zijn geweest, waren vanaf het eerste moment warm, gemoedelijk en ambitieus binnen de mogelijkheden die er zijn. Iets wat past bij TOP Oss”, aldus TOP Oss-directeur Peter Bijvelds. ,,Samen zijn we momenteel druk bezig om het nieuwe wedstrijdshirt te ontwerpen, hiermee laat Stanno haar professionaliteit zien.” 

Stem van supporters

Over dat ontwerp konden seizoenkaarthouders via een website tevens hun voorkeur uitspreken. De club verwacht in juni het resultaat van te kunnen presenteren, maar laat wel alvast weten een brede samenwerking voor ogen te hebben: ,,Stanno zal er niet alleen voor spelers van TOP Oss zijn, maar ook voor de supporters, sponsors en amateurverenigingen rondom TOP Oss.” 

Stanno werd opgericht in 1990, en specialiseerde zich in keepershandschoenen. Het is een eigen merk van het Deventerse Deventrade Group, dat tevens licentiehouder van de sportmerken hummel, Derbystar en Select is.

  1. TOP Oss biedt seizoenkaarthouders tegemoetkoming aan

    TOP Oss biedt seizoen­kaart­hou­ders tegemoetko­ming aan

    Doordat het seizoen dankzij de coronacrisis vroegtijdig ten einde is gekomen, hebben seizoenkaarthouders uiteindelijk minder wedstrijden kunnen bezoeken dan waar zij in eerste instantie voor betaald hebben. Als tegemoetkoming bieden clubs, waaronder TOP Oss, de mogelijkheid zogenoemde coronavouchers te bestellen. Daarmee kunnen supporters in het komende seizoen vijf wedstrijden kosteloos bezoeken. Deze zijn beschikbaar tot 13 juli.
  2. KNVB onaangenaam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    KNVB onaange­naam verrast door ‘voorbarig’ bericht kabinet

    De KNVB is onaangenaam verrast door de brief die minister Hugo de Jonge vandaag aan de Tweede Kamer stuurde. De minister meldt daarin dat massale publieksevenementen zoals wedstrijden in het betaalde voetbal waarschijnlijk pas mogelijk zijn als er een vaccin is gevonden tegen het coronavirus. ,,En niemand weet hoelang dat gaat duren”, schrijft De Jonge. ,,We hopen natuurlijk op snel, maar een jaar of langer is heel reëel.”