Volledig scherm
Klaas Wels © Pro Shots

TOP Oss openbaart voorlopig programma voorbereiding: duels met eredivisionisten

TOP Oss begint maandag 2 juli aan het nieuwe seizoen. Voor de ploeg van oefenmeester Klaas Wels zal dan de eerste training plaatsvinden. Donderdag openbaarde de club, die uitkomt in de Jupiler League, ook de rest van het programma van de voorbereiding.

Meest in het oog springend zijn de duels met eredivisionisten ADO Den Haag en Excelsior. Daarnaast gaat de selectie op trainingskamp in de Zeister bossen. Onbekend is nog welke tegenstanders acte de présence geven tijdens de laatste twee oefenduels, voordat het nieuwe seizoen officieel wordt afgetrapt.

Vrijdag 17 augustus zal de eerste speelronde in de Jupiler League plaatsvinden. Halverwege juni zal het speelschema bekend worden gemaakt. TOP Oss, destijds nog voetballend onder de naam FC Oss, eindigde vorig seizoen als vijftiende in de eindrangschikking. 

TOP Oss zal de voorbereiding beginnen zonder onder meer de vertrokken Erik Quekel, Xavier Mous, Richard van der Venne en Fatih Kamaci. Daar staat tegenover dat de 28-jarige aanvaller Patrick N'Koyi aan de selectie wordt toegevoegd.

Programma voorbereiding TOP Oss

Maandag 2 juli
Eerste training

Woensdag 11 t/m vrijdag 13 juli
Trainingskamp KNVB Campus in Zeist

Zaterdag 14 juli
TOP Oss – FC Dordrecht
Aanvang: 14.00 uur
Locatie: Frans Heesen Stadion

Dinsdag 17 juli
Meer informatie volgt.

Zaterdag 21 juli
ADO Den Haag – TOP Oss
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Laakkwartier Den Haag

Zaterdag 28 juli
Open dag en een oefenwedstrijd. Tegenstander nog onbekend.

Dinsdag 31 juli
TOP Oss – SBV Excelsior
Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Frans Heesen Stadion

Zaterdag 4 augustus
De Treffers – TOP Oss
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Groesbeek

Dinsdag 7 augustus
Meer informatie volgt.

Vrijdag 10 augustus
Meer informatie volgt.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Bij het laatste uur van de wedstrijd Almere City - TOP Oss staat maandagavond Ronald Koeman Junior onder de lat, de tweede keeper van de Ossenaren die al anderhalf jaar geen wedstrijd speelde. Het duel werd vrijdagavond gestaakt vanwege hevige mist en eerste doelman Nick Olij ging direct na het fluitsignaal naar het ziekenhuis waar bleek dat hij zijn arm in de warming-up al had gebroken. De doelman, die algemeen bekendstaat als één van de beste keepers van de competitie waarin hij actief is, zit de komende weken noodgedwongen aan de kant.