Volledig scherm
Sjoerd Overgoor © Erik Pasman

TOP Oss pikt Sjoerd Overgoor op bij Go Ahead Eagles

Voor Sjoerd Overgoor komt er donderdag een einde aan zijn tweede termijn bij GA Eagles. Het contract van de routinier, dat nog doorloopt tot komende zomer, wordt afgekocht door de club uit Deventer. Hij verkast naar TOP Oss.

De laatste plooien worden donderdag glad gestreken tussen de clubleiding van Go Ahead en Overgoor, maar daarna scheiden de wegen. De 30-jarige routinier neemt donderdagochtend afscheid van spelers en staf bij GA Eagles. Overgoor verkast naar TOP Oss, waar hij op amateurbasis het seizoen zal afmaken. Bij de Osse club spelen ook de oud-Eagles Norichio Nieveld en Lion Kaak.

Perspectief

Overgoor vertrok in 2015 na een prima periode in Deventer ook al bij GA Eagles, maar keerde twee jaar later na uitstapjes bij Cambuur en het Hongaarse Haladas terug in De Adelaarshorst. Dit seizoen komt Overgoor in de sportieve plannen van trainer John Stegeman echter niet voor en mocht hij sinds afgelopen zomer al uitkijken naar een nieuwe club. Sinds de winterstop is zijn perspectief op speeltijd nihil.

Overgoor promoveerde in 2013 met Go Ahead nog naar de eredivisie. Hij werd twee keer uitgeroepen tot speler van het jaar bij GA Eagles.