TOP Oss presenteert Langedijk in bijzondere video als ‘nieuwste aanwinst uit de hoge hoed van Bijvelds’

videoAanvaller Pieter Langedijk (25) is de nieuwe aanvaller van TOP Oss. Hij komt over van Go Ahead Eagles en tekent voor één jaar bij de Ossenaren. De ploeg presenteerde de nieuwste aanwinst in een bijzondere video.

Langedijk wordt in de video weggezet als nieuwste aanwinst uit de hoge hoed van TOP Oss-directeur Peter Bijvelds, die zelf met fraai acteerwerk de hoofdrol in de aankondiging vertolkt. 

Langedijk kwam in het verleden uit voor Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles. Vooral bij RKC Waalwijk kende hij goede tijden met 25 doelpunten en 12 assists in 53 wedstrijden. Daardoor verdiende hij een transfer naar Go Ahead Eagles, maar daar werden de verwachtingen niet waargemaakt. 

Van 4-3 naar 4-5

Bijna had hij Go Ahead Eagles afgelopen seizoen naar de Eredivisie geschoten. Tegen zijn oude club RKC Waalwijk schoot hij vlak voor tijd de 4-3 binnen, maar in extremis maakten de Waalwijkers er nog 4-5 van.

Nog twee nieuwe spelers

Ook gaat TOP Oss een dezer dagen nog twee nieuwe spelers bekendmaken. Verder is de club bezig met nog een andere aanvaller die zich bewezen heeft in de Keuken Kampioen Divisie, maar dat proces neemt nog wat tijd in beslag.

Volledig scherm
Pieter Langedijk traint al mee bij TOP Oss © W Vzoeren