Philippe Rommens keert bij TOP Oss terug van een schorsing.
Volledig scherm
Philippe Rommens keert bij TOP Oss terug van een schorsing. © BSR Agency

TOP Oss richt vizier op de toekomst

Met een mager seizoen tot nu toe, richt TOP Oss het vizier inmiddels vol op de toekomst. Deze week werden seizoenkaarthouders verschillende ontwerpen voor een nieuw tenue voorgelegd, dat de spelers in het komende seizoen zullen dragen: één met een rood verloop en rood-witte strepen onderin, een ander met de klassieke rood-witte strepen van boven naar onder.

Ook binnen de club werd men om een voorkeur gevraagd. ,,Daar zou persoonlijk voor gaan, omdat ik dat het meest 'TOP Oss' vindt", zegt trainer Klaas Wels over die laatste optie. ,,Maar mijn stem is ook maar één stem, en alles wordt gelijk gewogen."

Het huidige seizoen is echter nog niet afgerond. Vanavond begint de vierde periode. Met 24 punten uit 28 wedstrijden en een zestiende plek in het klassement, is er voor de Ossenaren daarin niets meer te verliezen. ,,De laatste weken zijn we prima bezig, en moeten we dus een goede start in de vierde periode kunnen maken", aldus Wels. ,,Verder wil ik nog niet kijken, moet ik eerlijk zeggen. Ik wil morgen een goed TOP Oss zien, tegen een prima tegenstander als FC Eindhoven."

Hij kan weer beschikkend over sleutelspelers Lion Kaak en Philippe Rommens, die vorige week nog geschorst waren. Ook Giovanni Büttner is terug. ,,Het zal niet voor heel veel minuten zijn, maar hij is zeker beschikbaar. Dat is prettig", vindt Wels. Ook Cas Peters is, na vorige week geblesseerd uitgevallen te zijn in de wedstrijd waarin hij zijn tweede treffer van het seizoen maakte, van de partij. Wels: ,,Ik vind Cas beter presteren na de winterstop dan hij daarvoor deed."