Volledig scherm
Na de wedstrijd TOP Oss - HSV Hoek konden fans (groot en klein) handtekeningen van alle TOP-spelers scoren. Hier wordt N'Koyi belaagd. © BD / Peter van Huijkelom

TOP Oss sluit open dag af met oefenzege op Hoek

TOP Oss heeft in een oefenwedstrijd met 3-0 gewonnen van de amateurs van HSV Hoek. De wedstrijd werd gespeeld tijdens de open dag in Oss.

Zoals TOP Oss aan zijn stand verplicht is, was het de betere ploeg tegen het Zeeuwse team dat vorig seizoen vanuit de hoofdklasse naar de derde divisie promoveerde. Maar in de eerste helft resulteerde dat niet in veel kansen. Na ruim 20 minuten maakte Koen van der Biezen er na een frommelgoal 1-0 van. Vlak daarna was de mooiste aanval van de eerste helft te zien, maar de kopbal van Van der Biezen stuitte op de keeper, waarna Dogan in de rebound over schoot.

Na rust, met tien nieuwe veldspelers, ging het niveau van TOP Oss omhoog en kwamen de amateurs er niet meer aan te pas. Door twee goals van de nieuwe aanwinst Patrick N’Koyi, binnen drie minuten tijd, werd het 2-0 en 3-0. De score had een stuk hoger uit kunnen vallen maar onder andere Samed Oztoprak ging slordig met zijn kansen om. Hij miste twee keer alleen voor de keeper.

TOP Oss – HSV Hoek 3-0 (1-0). 23. Van der Biezen 1-0. 61. N’Koyi 2-0. 64. N’Koyi 3-0.
TOP Oss: Koeman; Asmelash (46. Keukens), Nieveld (46. Piqué), Stuy van den Herik (46. Verkoelen), Fleuren (46. Touré), Van der Sluys (46. Keurntjes); Kaak (46. Ter Borgh), Janssen (46. Smeets), Rommens (46. Oztoprak); Van der Biezen (46. N’Koyi), Dogan (46. Briels).