Volledig scherm
Levi Opdam © Gratis

TOP Oss trekt ex-PSG'er Opdam op amateurbasis aan

TOP Oss heeft in ieder geval tot de winterstop de beschikking over rechtsback Levi Opdam. De 23-jarige vleugelverdediger sluit op amateurbasis aan. Hij traint al sinds begin juli mee met de Ossenaren.

,,Tijdens deze periode heeft Levi laten zien dat hij ontegenzeggelijk over veel kwaliteiten beschikt”, reageert directeur Peter Bijvelds. ,,Hij zocht een podium voor zijn toekomst en die kunnen wij hem bieden. Ik hoop dat Levi het gaat laten zien.”

Paris Saint-Germain

Opdam speelde eerder bij AZ, waarvoor hij in de eredivisie speelde. Ook kwam hij daar uit voor de beloftenploeg. Later speelde hij bij Go Ahead Eagles en in het tweede elftal van de Franse topclub Paris Saint-Germain.

Keeper

TOP Oss is nog op zoek naar een keeper. De Ossenaren beschikken met Joris van Gerwen en Ronald Koeman over twee doelmannen, maar de club hoopt een keeper aan te trekken die de concurrentie aan kan gaan met de twee. Koeman is op dit moment de eerste keuze van trainer Klaas Wels.

  1. TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    TOP Oss toont ook bij Roda JC weinig nieuw elan en verliest

    Voor TOP Oss blijft het succes in de eerste divisie beperkt tot die ene zege op Jong Ajax, mede dankzij een fout van doelman Kjell Scherpen. Op bezoek bij hekkensluiter Roda JC bleef dergelijke medewerking uit en verloor de Osse ploeg met 2-1. Dat was ook niet zo gek. TOP Oss deed het in Kerkrade voor een groot deel met dezelfde spelers die ook vorig seizoen een basisplaats hadden, maar dan zonder de smaakmakers Dogan en Smeets.