Volledig scherm
archieffoto TOP Oss © Pro Shots/Marcel van Dorst

TOP Oss verliest oefenpot in Dordrecht

Met nog vijf dagen tot de hervatting van de competitie heeft TOP Oss in een oefenduel met FC Dordrecht een 3-0 nederlaag geleden. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

,,Er was een slecht veld en een harde wind’’, zegt trainer Klaas Wels over de wedstrijd in Dordrecht. Voor rust speelde TOP Oss nog met het beoogde basisteam. In de eerste helft werd niet gescoord door beide teams. Na de onderbreking bracht TOP Oss elf nieuwe spelers. Wels: ,,De tweede helft was een stuk minder niveau. Een aantal jongens haalden hun niveau niet. Dat vind ik vooral vervelend voor de spelers die het wel naar behoren deden.’’

Voor FC Dordrecht scoorden Oussama Zamouri, Thomas Kok en Siebe Schets: 3-0. TOP Oss zal blij zijn dat deze wedstrijd niet om de punten ging. Voor het positieve gevoel rondom TOP Oss maakt de uitslagen volgens Wels niet uit. ,,Ik zie met welke formaties ik heb gespeeld en ik weet wat de oorzaak van het verlies is. Maar ik baal wel degelijk van het resultaat’’, aldus Wels.

TOP Oss vervolgt de competitie op zondag met een thuiswedstrijd tegen RKC. Een week later staat de derby tegen FC Den Bosch op het programma.