Volledig scherm
Pieter Tuns is een bekende trainer in het amateurvoetbal. © Beeld Werkt

TOP Oss voegt Pieter Tuns toe aan technische staf

TOP Oss heeft de 64-jarige Pieter Tuns toegevoegd aan de technische staf. De Bestenaar is de opvolger van de vertrokken Ruud van der Rijt. Naast die werkzaamheden zal Tuns ook fungeren als teammanager. 

Tuns is een bekende van hoofdtrainer Klaas Wels. Zo was Tuns oefenmeester van Wels in zijn tijd als voetballer. De twee hebben altijd contact gehouden.

Lang nadenken hoefde Tuns niet, toen Wels hem benaderde voor de functie. “Ik heb meteen ‘ja’ gezegd, want het lijkt me hartstikke leuk om weer samen te gaan werken. En het is een zeer uitdagende functie. Ik heb er écht zin in.”

  1. TOP Oss laat te laat tanden zien om punten te pakken in Utrecht

    TOP Oss laat te laat tanden zien om punten te pakken in Utrecht

    Het was maandagavond een prachtige avond voor een goede voetbalwedstrijd tussen Jong FC Utrecht en TOP Oss. Helaas werkten de teams op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht daar niet aan mee. Na tien minuten was de eerste noemenswaardige actie pas waar te nemen, toen Philippe Rommens van 35 meter met een - eerlijk is eerlijk - schitterend schot de lat wist te raken. Op verdere aanvallen wordt de Osse aanhang nauwelijks getrakteerd.