Volledig scherm
Huseyin Dogan, hier in duel met Maxime Soulas van Jong PSV, maakte de 2-0. © Marcel Bonte

TOP Oss wint dik van Jong PSV

In een enerverende wedstrijd heeft TOP Oss met 4-1 van Jong PSV gewonnen. Het was bij tijd en wijlen heerlijk om naar dit Osse team te kijken.

In sommige delen van de wedstrijd liep het als een trein bij TOP Oss, dat voorafgaand aan dit duel toch niet als favoriet werd gezien. Maar de formatie van Klaas Wels swingde tegen de Eindhovenaren, en was uiterst geconcentreerd. Het mondde dus uit in een 4-1 overwinning met onder meer twee goals van Huseyin Dogan, die nu al op vier competitietreffers staat.

Nieveld

Norichio Nieveld, op het middenveld geposteerd, zette zijn ploeg na twaalf minuten ploeg op 1-0 met een kopbal. Nog geen minuut later was het Huseyin Dogan met een treffer na een fraaie aanval over rechts via vleugelverdediger Dennis Janssen. De wedstrijd werd nog even spannend toen Jong PSV op 2-1 kwam Ramon Pascal Lundqvist, die scoorde uit een penalty.

In de tweede helft liet TOP Oss uitstekend spel zien. Onder leiding van middenvelder Bryan Smeets wonnen de Ossenaren al hun duels. Meerdere aanvallen waren fraai. Via Dogan kwam TOP Oss op 3-1. Het slotwoord was aan uitblinker Bryan Smeets. Hij stoomde op aan de linkerkant en schoot keihard binnen.